Zespół Dydaktyczny Technologii Żywności i Żywienia

Galeria

Aktualności Skład osobowy
Aktualności PDF Drukuj Email
Spis treści
Aktualności
Strona 2
Wszystkie strony

 



Aktywność

pracowników i doktorantów

Katedry Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego

 



Dnia 29 czerwca 2016 roku

Rada Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

nadała dr inż. Markowi Jakubowskiemu

stopień naukowy doktora habilitowanego nauk rolniczych

w dyscyplinie technologii żywności i żywienia.


Serdecznie gratulujemy

i życzymy dalszych sukcesów naukowych !



Konkurs ETIUDA 3
joloiloil
Wraz z rozpoczęciem roku akademickiego 2015/2016 Pani mgr inż. Monika Sterczyńska, pracownik i doktorantka Naszej Katedry, otrzymała stypendium doktorskie finansowane przez NCN w konkursie Etiuda 3.
ihki
Więcej szczegółów w zakładce "badania naukowe".
o;popop;
GRATULUJEMY !!!

9
 


Stworzone dzięki Joomla!. Designed by: joomla templates 1.5  Valid XHTML and CSS.