Aktualności
Aktualności BEMS 2018 PDF Drukuj Email

 

 

ddddddddddddd

 

Zapraszamy do uczestnictwa

ddddddddddd

ssssss

 

 

Wersja Anglojęzyczna/English version


 

 

TEMATYKA KONFERENCJI

 

Tematyka konferencji obejmuje naukowe i praktyczne problemy związane z: budową, eksploatacją maszyn i urządzeń  dla  przemysłu  spożywczego,  projektowaniem  linii  procesowych,  zagadnieniami  inżynierii

żywności, towaroznawstwem oraz badaniami właściwości surowców i produktów rolno-spożywczych.


Przewiduje się następujące sekcje tematyczne:

1.  Operacje jednostkowe i technologie przetwórstwa rolno-spożywczego.

2.  Maszyny i urządzenia przemysłu rolno-spożywczego – budowa i eksploatacja.

3.  Automatyzacja i komputeryzacja w przemyśle rolno-spożywczym.

4.  Jakość i bezpieczeństwo surowców i produktów rolno-spożywczych.

5.  Towaroznawstwo produktów spożywczych

6.  Problemy gospodarki energią i odpadami w przetwórstwie rolno-spożywczym.

7.  Fizyczne i chemiczne właściwości surowców i produktów rolno-spożywczych.

8.  Transport w przemyśle rolno-spożywczym.

 

MIEJSCE KONFERENCJI


Konferencja  odbędzie  się  w  dniach  4  –  7  września  2018  roku  w  Ustroniu  Morski,  w  ośrodku wypoczynkowym Alka (www.alka-ustronie.pl). Ośrodek znajduje się ok. 150 metrów od morza.

 

 

TERMINY


31.03.2018 - zgłoszenie uczestnictwa,

30.04.2018 - termin przesłania streszczeń i wniesienia opłaty,

30.06.2018 przekazanie pełnego tekstu artykułu.

 

 

mmm

mmm

mmm


 


Stworzone dzięki Joomla!. Designed by: joomla templates 1.5  Valid XHTML and CSS.