Aktualności
Aktualności PDF Drukuj Email
Spis treści
Aktualności
Strona 2
Wszystkie strony

 

ffffffff

Zapraszamy do uczestnictwa

ddddddddddd

ssssss

 

SPONSORZY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bhbhjbjbj

jbjbjhbkh'

 

decdcdc

Wersja Anglojęzyczna/English version


TEMATYKA KONFERENCJI

 

Tematyka konferencji obejmuje naukowe i praktyczne problemy związane z: budową, eksploatacją maszyn i urządzeń  dla  przemysłu  spożywczego,  projektowaniem  linii  procesowych,  zagadnieniami  inżynierii

żywności, towaroznawstwem oraz badaniami właściwości surowców i produktów rolno-spożywczych.


Przewiduje się następujące sekcje tematyczne:

1.  Operacje jednostkowe i technologie przetwórstwa rolno-spożywczego.

2.  Maszyny i urządzenia przemysłu rolno-spożywczego – budowa i eksploatacja.

3.  Automatyzacja i komputeryzacja w przemyśle rolno-spożywczym.

4.  Jakość i bezpieczeństwo surowców i produktów rolno-spożywczych.

5.  Towaroznawstwo produktów spożywczych

6.  Problemy gospodarki energią i odpadami w przetwórstwie rolno-spożywczym.

7.  Fizyczne i chemiczne właściwości surowców i produktów rolno-spożywczych.

8.  Transport w przemyśle rolno-spożywczym.

 

MIEJSCE KONFERENCJI


Konferencja  odbędzie  się  w  dniach  4  –  7  września  2018  roku  w  Ustroniu  Morski,  w  ośrodku wypoczynkowym Alka (www.alka-ustronie.pl). Ośrodek znajduje się ok. 150 metrów od morza.

 

 

TERMINY


31.03.2018 - zgłoszenie uczestnictwa,

30.04.2018 - termin przesłania streszczeń i wniesienia opłaty,

30.06.2018 – przekazanie pełnego tekstu artykułu.

mmm

mmm

mmm




Aktywność

pracowników i doktorantów

Katedry Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego

 


 

Dnia 27 września 2017 roku

Rada Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

nadała mgr inż. Monice Sterczyńskiej

stopień naukowy doktora nauk rolniczych

w dyscyplinie technologii żywności i żywienia.


Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów naukowych !



Dnia 26 września 2017 roku

Rada Wydziału Mechanicznego Politechniki Koszalińskiej

nadała dr inż. Iwonie Michalskiej-Pożodze

stopień naukowy doktora habilitowanego nauk technicznych

w dyscyplinie budowa i eksploatacja maszyn.


Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów naukowych !



Dnia 29 czerwca 2016 roku

Rada Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

nadała dr inż. Markowi Jakubowskiemu

stopień naukowy doktora habilitowanego nauk rolniczych

w dyscyplinie technologii żywności i żywienia.


Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów naukowych !



Konkurs ETIUDA 3
joloiloil
Wraz z rozpoczęciem roku akademickiego 2015/2016 Pani mgr inż. Monika Sterczyńska, pracownik i doktorantka Naszej Katedry, otrzymała stypendium doktorskie finansowane przez NCN w konkursie Etiuda 3.
ihki
Więcej szczegółów w zakładce "badania naukowe".
o;popop;
GRATULUJEMY !!!

9
 


Stworzone dzięki Joomla!. Designed by: joomla templates 1.5  Valid XHTML and CSS.