Aktualności Organizatorzy
Organizatorzy PDF Drukuj Email

 


Katedra  Procesów  i  Urządzeń  Przemysłu  Spożywczego  oraz  Polskie  Towarzystwo  Inżynierii  i  Techniki Przetwórstwa Spożywczego „SPOMASZ” zapraszają do udziału w  XVIII

Konferencji Naukowo - Technicznej Budowa  i  Eksploatacja  Maszyn  Przemysłu  Spożywczego  „BEMS  2018”,  która  odbędzie  się  w  Ustroniu Morskim od 4 do 7 września

2018 roku.


KOMITET ORGANIZACYJNY


Prof. nadzw. dr hab. inż. Marek Jakubowski - przewodniczący: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , tel. 94 3478-457;


Dr inż. Joanna Piepiórka-Stepuk - sekretarz ds. naukowych: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , tel. 94 3478-459;


Dr inż. Monika Sterczyńska - sekretarz ds. organizacyjnych: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , tel. 94 3478-209

 

CZŁONKOWIE KOMITETU ORGANIZACYJNEGO

 

Dr inż. Maria Dymkowska-Malesa


Dr inż. Sylwia Mierzejewska


Dr inż. Agnieszka Szparaga


Mgr inż. Marta Stachnik


Mgr inż. Aldona Bać



KOMITET NAUKOWY

 

Prof. dr hab. inż. Jarosław Diakun – przewodniczący Komitetu Naukowego Konferencji


Pełny skład Komitetu Naukowego Konferencji BEMS 2018 zostanie podany w kolejnym komunikacie.

 


Stworzone dzięki Joomla!. Designed by: joomla templates 1.5  Valid XHTML and CSS.